Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen28g39kcal5.4g0g2g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 8.4g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)28g11kcal0.5g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%14g24kcal1g0.2g2.1g0.3g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g168kcal14.4g8.4g8.2g2g
Valittu annoskoko113g84kcal7.2g4.2g4.1g1g
Annoskoko puolitettuna57g42kcal3.6g2.1g2.1g0.5g
Arvot/100g100g74kcal6.3g3.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475