Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g20g26kcal0.7g0.9g0.4g0.6g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g23g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%10g9kcal0.4g0.8g0.5g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio20g13kcal2.6g0.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g7.2g25kcal0.9g4.8g0.1g0.6g
Polar 15% juustoraaste (150g)5g13kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g195kcal14g15.8g4.6g3.2g
Valittu annoskoko114g97kcal7g7.9g2.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna57g49kcal3.5g4g1.2g0.8g
Arvot/100g100g86kcal6.2g7g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563