Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g90g130kcal19.8g0g5.4g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola10g16kcal0.8g0.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g10g34kcal1.4g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g361kcal44g1.2g19.6g0.2g
Valittu annoskoko113g181kcal22g0.6g9.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g90kcal11g0.3g4.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955