RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 63g67kcal11.9g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 6.3g1.4kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 25g41kcal0.7g0.7g3.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g6.3g17kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g261kcal27.2g8.4g12.2g2.4g
Valittu annoskoko114g131kcal13.6g4.2g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna57g65kcal6.8g2.1g3.1g0.6g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489