Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g22g65kcal3.1g0.2g5.7g0.1g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g28g7.3kcal0.3g0.9g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g144kcal6.8g2.2g11.6g0.2g
Valittu annoskoko114g72kcal3.4g1.1g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g36kcal1.7g0.6g2.9g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421