Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 31g7.5kcal0.6g0.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton25g27kcal5.6g0g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 13g22kcal1g0.3g1.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl13g43kcal0.3g0.3g4.5g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g238kcal17.8g3.8g16.2g3g
Valittu annoskoko114g119kcal8.9g1.9g8.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna57g60kcal4.5g1g4.1g0.8g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315