Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell13g14kcal3g0g0.3g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g82kcal7g5.2g3.4g0.4g
Valittu annoskoko114g41kcal3.5g2.6g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g21kcal1.8g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g36kcal3.1g2.3g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094