Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu57g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.8g6.7kcal0g1.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g17g99kcal3.9g1.1g8.9g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.1g4.2kcal0g1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)15g92kcal3.7g1g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g781kcal28.2g11g69.8g0g
Valittu annoskoko114g390kcal14.1g5.5g34.9g0g
Annoskoko puolitettuna57g195kcal7.1g2.8g17.5g0g
Arvot/100g100g343kcal12.4g4.8g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345