Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka38g26kcal1.5g4.1g0.3g1.2g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g25g84kcal2g17.7g0.5g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g366kcal26.2g43.8g9.2g4.8g
Valittu annoskoko114g183kcal13.1g21.9g4.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna57g92kcal6.6g11g2.3g1.2g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988