Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 18g108kcal4.2g1.2g9.5g1.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vehnälese 2.5g5.7kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 25g11kcal0.1g2.5g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g10g36kcal0g8.9g0.1g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.7g14kcal0.7g0.4g0.8g1.1g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Siirappi, tumma10g32kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g800kcal17.4g93g37.8g11.2g
Valittu annoskoko114g400kcal8.7g46.5g18.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna57g200kcal4.4g23.3g9.5g2.8g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.9g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500