Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 16g33kcal1.6g0.1g3g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g24g13kcal0.3g2.9g0g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 9g2.8kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.5g0.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g104kcal4.2g7.2g6g0.6g
Valittu annoskoko114g52kcal2.1g3.6g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g26kcal1.1g1.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g46kcal1.8g3.2g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845