Tulinen sosekeitto

Keitä kasvislohkot ja chili pehmeiksi.

Soseuta ja lisää tuorejuusto sekä mausteita ja suolaa maun mukaan.

Lisää lautaselle raejuustoa, niin keiton maku hiukan pehmenee ja annos on ruokaisampi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 14g11kcal0.2g2.4g0g0.4g
Lanttu 14g4.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Chili, vihreä, tuore 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 3.7g6.5kcal0.3g0.1g0.6g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g65kcal2g9g1.6g2.6g
Valittu annoskoko114g33kcal1g4.5g0.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g16kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Arvot/100g100g29kcal0.9g4g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417855