Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 335g110kcal2.1g18.6g0.7g8.5g
Kaali, valkokaali335g71kcal4g11.4g0.7g7g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g25g5kcal0g1.6g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl8.4g12kcal0.4g0.8g0.8g0g
Hunaja 12g39kcal0.1g9.5g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 159g88kcal1.3g19.7g0.1g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g167g198kcal5g6.7g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g1088kcal28g144.6g38.4g33.8g
Valittu annoskoko1130g544kcal14g72.3g19.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna565g272kcal7g36.2g9.6g8.5g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316