Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g70g42kcal1g9.1g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g12g28kcal0.6g4.9g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 58g27kcal1.7g2.8g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2261g474kcal40.4g52.8g5.4g20.6g
Valittu annoskoko1131g237kcal20.2g26.4g2.7g10.3g
Annoskoko puolitettuna565g118kcal10.1g13.2g1.4g5.2g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122