Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g213g102kcal0.2g25.5g0.2g0g
Valkosipuli 170g184kcal13.4g27.7g1g3.6g
Basilika, tuore 638g173kcal19.9g6.8g5.1g10.2g
Chili paprika punainen213g85kcal4.3g19.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g3826g7154kcal99.5g42.1g742.2g91.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g638g2474kcal210.4g0g181.1g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g159g1285kcal0g0g146.7g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g4145g3937kcal124.3g812.3g12.4g41.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g30788kcal944g1867g2177.4g294g
Valittu annoskoko10000g15394kcal472g933.5g1088.7g147g
Annoskoko puolitettuna5000g7697kcal236g466.8g544.4g73.5g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292