Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus338g236kcal54g0g1g0g
Emmental, punaleima 17%129g375kcal44g0g22g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)248g62kcal2.2g10.6g1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g298g36kcal4.5g4.5g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g113g90kcal2.9g4.5g6.8g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli mauste1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g1606kcal215.6g40.4g61.6g0.2g
Valittu annoskoko1132g803kcal107.8g20.2g30.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna566g402kcal53.9g10.1g15.4g0.1g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.8g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623