Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka270g946kcal35.1g183.8g1.1g10.3g
Ruisjauho Pirkka80g244kcal7.8g48.8g1.6g12g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Kebablastu 300g, pouttu150g375kcal22.5g7.5g28.5g1.5g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g140g84kcal0.6g21g0.1g2g
Pizzajuusto, valio75g255kcal18.8g0g19.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g4106kcal173.6g538.2g123.2g52.4g
Valittu annoskoko1132g2053kcal86.8g269.1g61.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna566g1027kcal43.4g134.6g30.8g13.1g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029