Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 5336g1562kcal50.2g240.1g21.3g101.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2827g4693kcal537.1g0g282.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g212g594kcal40.3g0.1g46.6g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g212g339kcal17g8.5g27.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%707g1131kcal19.1g19.1g106g0g
Oltermanni 17%707g1908kcal212g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20452kcal1751.4g535.6g1208.6g202.8g
Valittu annoskoko10000g10226kcal875.7g267.8g604.3g101.4g
Annoskoko puolitettuna5000g5113kcal437.9g133.9g302.2g50.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235