Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)376g158kcal6g32.3g0.4g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]75g248kcal20.3g0g18g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 225g60kcal7.4g7g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras90g315kcal11.7g63.1g1.4g2.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)225g370kcal56.3g2g14.9g0g
Herkkusieni säilyke 143g24kcal3g0.3g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2349kcal209.4g209.4g70.2g12.2g
Valittu annoskoko1134g1175kcal104.7g104.7g35.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna567g587kcal52.4g52.4g17.6g3.1g
Arvot/100g100g104kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647