Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 312g75kcal5.7g6.9g0.9g7.2g
Parsakaali brokkoli 312g110kcal14.4g6.1g0.9g7.8g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton250g270kcal56.5g0g4.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 125g216kcal9.5g2.9g18.7g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl125g425kcal2.5g3.4g45g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g2384kcal177.2g38.6g161.8g30g
Valittu annoskoko1135g1192kcal88.6g19.3g80.9g15g
Annoskoko puolitettuna568g596kcal44.3g9.7g40.5g7.5g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315