Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow87g8.7kcal1.3g1.3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)175g44kcal1.7g9.6g0g2.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g5.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 393g115kcal3.7g17.7g1.6g7.5g
Jauheliha, sika-nauta 328g726kcal57.4g0g55.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g105g378kcal24.1g0g31.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 44g133kcal1.5g1.8g13.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2275g2811kcal179.4g61g203.8g20.2g
Valittu annoskoko1137g1405kcal89.7g30.5g101.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna569g703kcal44.9g15.3g51g5.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560