Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g562g1018kcal132.1g24.2g43.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl15g129kcal0g0g14.6g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Omena, keskikokoinen 200g225g77kcal0.4g16g0.7g4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g225g79kcal0g8.1g0g0g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g2794kcal272.8g126.8g120.4g13.2g
Valittu annoskoko1138g1397kcal136.4g63.4g60.2g6.6g
Annoskoko puolitettuna569g699kcal68.2g31.7g30.1g3.3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700