Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton70g76kcal15.9g0g1.3g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g15g19kcal0.8g0.4g1.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g6.3g36kcal1.9g0.7g2.9g0.5g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria6.3g13kcal0g3.3g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g386kcal38g10.4g21.6g1g
Valittu annoskoko114g193kcal19g5.2g10.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g97kcal9.5g2.6g5.4g0.3g
Arvot/100g100g169kcal16.7g4.6g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756