Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 16g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 9g37kcal0.2g0.2g3.9g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g328kcal21.4g11.2g21.4g1.8g
Valittu annoskoko114g164kcal10.7g5.6g10.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna57g82kcal5.4g2.8g5.4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal9.4g4.9g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429