Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 51g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g29g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Emmental, mustaleima2.9g12kcal0.8g0g0.9g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.2g7.2kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g147kcal4g4.6g12g2g
Valittu annoskoko114g73kcal2g2.3g6g1g
Annoskoko puolitettuna57g37kcal1g1.2g3g0.5g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087