Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g36g15kcal0.2g4.4g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g36g15kcal0.3g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g98kcal2.2g15.4g4g0g
Valittu annoskoko114g49kcal1.1g7.7g2g0g
Annoskoko puolitettuna57g24kcal0.6g3.9g1g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522