Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 25g6.4kcal0.1g1.1g0.1g0.5g
Nauris 19g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.6g20kcal1.2g0.1g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g21kcal1.8g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g140kcal7.8g10.4g7g2.8g
Valittu annoskoko114g70kcal3.9g5.2g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g35kcal2g2.6g1.8g0.7g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.6g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713