Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g281kcal20.6g8.6g17.8g2.4g
Valittu annoskoko114g140kcal10.3g4.3g8.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna57g70kcal5.2g2.2g4.5g0.6g
Arvot/100g100g123kcal9g3.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853