Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio44g40kcal2g2.2g2.6g0g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sinappi 2.2g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g231kcal16.8g6.2g15.2g0.8g
Valittu annoskoko115g116kcal8.4g3.1g7.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g58kcal4.2g1.6g3.8g0.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251