Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g107g145kcal18.2g2.2g7.3g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.4g9kcal0.6g0g0.8g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g362kcal37.6g4.4g22.4g0g
Valittu annoskoko115g181kcal18.8g2.2g11.2g0g
Annoskoko puolitettuna57g91kcal9.4g1.1g5.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g1.9g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679