Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%39g39kcal4.7g1g1.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Keittojuurekset, Rainbow19g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g158kcal11.4g18.4g4.4g1g
Valittu annoskoko115g79kcal5.7g9.2g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g40kcal2.9g4.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5g8g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645