Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)11g10kcal0.1g0.4g0.8g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g39g6.7kcal0.6g0.9g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl56g17kcal2.6g1.1g0.2g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g91kcal6.8g5.6g4.4g2g
Valittu annoskoko115g46kcal3.4g2.8g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna57g23kcal1.7g1.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207