BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)94g178kcal14g0.7g13.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka9g7.7kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g407kcal29.4g12.6g26.4g0.2g
Valittu annoskoko115g204kcal14.7g6.3g13.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g102kcal7.4g3.2g6.6g0.1g
Arvot/100g100g177kcal12.8g5.5g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811