Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 75g147kcal14g0g10.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g31g34kcal0.7g1.2g3.1g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g367kcal30g2.8g26.6g0.4g
Valittu annoskoko115g184kcal15g1.4g13.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g92kcal7.5g0.7g6.7g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676