Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 63g186kcal11.6g1.6g15g0g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Makaroni, tumma 150g540kcal20.3g98.6g4.5g8.9g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5g15kcal0.6g0.8g1.1g0g
Soijarouhe, vaalea 30g115kcal11.6g13.9g0.7g3.1g
Atria kevyt jauheliha200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2753kcal176g252.2g105g32.8g
Valittu annoskoko1140g1376kcal88g126.1g52.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna570g688kcal44g63.1g26.3g8.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964