Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 196g673kcal20g137.2g2.4g6.9g
Sokeri 128g520kcal0g128g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g9g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g603g235kcal19.9g18.7g9g0g
Kananmuna kuoreton 124g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g75g513kcal0.8g0.8g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g4322kcal113g591g161.4g13.8g
Valittu annoskoko1140g2161kcal56.5g295.5g80.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna570g1081kcal28.3g147.8g40.4g3.5g
Arvot/100g100g190kcal5g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655