Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Tomaattimurska 500g147kcal2.8g26.5g1g9.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g850kcal95g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6.3g23kcal0.8g3.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g2817kcal203.4g77g178.4g23.6g
Valittu annoskoko1140g1409kcal101.7g38.5g89.2g11.8g
Annoskoko puolitettuna570g704kcal50.9g19.3g44.6g5.9g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773