Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen292g59kcal1.8g11.1g0.9g4.1g
Tuorekurkku, annos 50g451g181kcal2.7g6.3g0.5g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow164g164kcal37.6g0g1.6g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g234g374kcal39.7g0.2g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2282g1554kcal163.6g35.2g52.8g8.2g
Valittu annoskoko1141g777kcal81.8g17.6g26.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna571g388kcal40.9g8.8g13.2g2.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533