Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen84g608kcal0.8g0.8g67.5g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g788g268kcal1.6g55.9g2.4g14.2g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g56g212kcal0.1g52.9g0g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g3545kcal20.2g535g141.8g33.6g
Valittu annoskoko1143g1773kcal10.1g267.5g70.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna572g886kcal5.1g133.8g35.5g8.4g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317748