Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g271g38kcal5g1.9g1.1g5.4g
Mango (tuore)225g151kcal1.1g34.5g0.7g4.7g
Avokado, kuorittu, kivetön 271g536kcal7.1g2.1g52.5g18.1g
Verigreippi, annos 250g225g117kcal2g29.5g0.5g4.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g113g1015kcal0g0g112.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g34g34kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2.3g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g3792kcal30.8g152g335.2g65.4g
Valittu annoskoko1143g1896kcal15.4g76g167.6g32.7g
Annoskoko puolitettuna572g948kcal7.7g38g83.8g16.4g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037