Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen34g14kcal0.7g3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g38g14kcal0.2g0.8g0.4g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g751g285kcal8.3g62.3g0.8g12g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)75g124kcal2.3g3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2286g973kcal26.2g149g29.2g29.8g
Valittu annoskoko1143g487kcal13.1g74.5g14.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna572g243kcal6.6g37.3g7.3g7.5g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792