Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 200g155kcal35.1g0g1.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g119kcal0g0g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.5g1.9g0.8g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200g68kcal2.2g10.8g0.4g5.8g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 20g6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g859kcal80g48.6g33.4g20.8g
Valittu annoskoko1144g429kcal40g24.3g16.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna572g215kcal20g12.2g8.4g5.2g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804