Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Sokeri 102g413kcal0g101.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g356kcal10.6g72.7g1.2g3.6g
Vispikerma Flora 20%200g439kcal6g10g39.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Mansikka 160g74kcal0.8g13.4g0.3g3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)200g120kcal1g26g1g4.2g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2288g3544kcal115.2g471.6g121.6g21.6g
Valittu annoskoko1144g1772kcal57.6g235.8g60.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna572g886kcal28.8g117.9g30.4g5.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653