Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 6993g12820kcal1328.7g0g839.2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 35g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 315g2783kcal0g0g314.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1748g1486kcal17.5g61.2g122.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g350g105kcal3.5g14g1g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Ruskea suuruste, Maizena210g797kcal2.1g193g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36170kcal2712.6g570g2558g11.8g
Valittu annoskoko10000g18085kcal1356.3g285g1279g5.9g
Annoskoko puolitettuna5000g9043kcal678.2g142.5g639.5g3g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912