Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa750g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Pekoni (Dulano)90g230kcal16.2g2.9g17.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g75g293kcal21.7g1.1g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2292g1732kcal117.8g55.8g115.4g13.4g
Valittu annoskoko1146g866kcal58.9g27.9g57.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna573g433kcal29.5g14g28.9g3.4g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882