Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 438g195kcal3.2g27.3g0g26.3g
Porkkanaraaste 200g438g118kcal2.6g23.2g0.9g10.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g263g1024kcal0g257.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g10g58kcal0.7g5.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2294g2789kcal13g626.8g8.6g74.4g
Valittu annoskoko1147g1395kcal6.5g313.4g4.3g37.2g
Annoskoko puolitettuna574g697kcal3.3g156.7g2.2g18.6g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669