TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 56g7.1kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)141g211kcal35.2g4.2g5.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Voi 5.1g37kcal0.1g0g4.1g0g
Persilja11g1.4kcal0.2g0.1g0g0.9g
Kurkuma, annos 2g2.8g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g17g13kcal0.8g2.2g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g11g2.3kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Spaghetti myllynparas11g39kcal1.5g7.9g0.2g0.3g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g191g220kcal15.3g28.7g1.9g17.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2295g1169kcal111.6g108.6g25g43.4g
Valittu annoskoko1148g584kcal55.8g54.3g12.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna574g292kcal27.9g27.2g6.3g10.9g
Arvot/100g100g51kcal4.9g4.7g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481