Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino2614g9148kcal339.8g1751.2g65.3g156.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2091g6702kcal559.7g0g500.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g4077g1713kcal65.2g350.7g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 863g1230kcal107.8g2.6g88.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)356g427kcal10.7g14.6g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38438kcal2166.4g4238.2g1387.8g313.6g
Valittu annoskoko10000g19219kcal1083.2g2119.1g693.9g156.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9610kcal541.6g1059.6g347g78.4g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511