Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g84g29kcal1.3g5.8g0.1g1.2g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g17g50kcal4.3g0g3.7g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g214kcal12g13.4g12.4g3.6g
Valittu annoskoko115g107kcal6g6.7g6.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna58g54kcal3g3.4g3.1g0.9g
Arvot/100g100g93kcal5.2g5.8g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213