Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g63g44kcal10g0g0.2g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma Valio 5%31g19kcal0.4g0.9g1.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g150kcal21.6g3.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko115g75kcal10.8g1.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna58g38kcal5.4g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.4g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968